L’origen del calendari d’advent

Avui, 1 de desembre, com cada any, comença el calendari d’advent. És un símbol de la temporada d’Advent, celebrada al desembre, a prop de Nadal. És un calendari de «compte enrere» des de l’1 de desembre fins al 24 de desembre (nit de Nadal). Sol elaborar-se per als nens i té forma de «compteig» per saber quant falta per Nadal.

El calendari d’Advent com a tradició té el seu origen a Alemanya de finals del segle XIX. Algunes famílies pintaven un calendari a la paret perquè els nens ratllessin els dies que queden fins a Nadal.

Una altra forma relacionada amb el calendari d’advent era la de pintar 24 ratlles amb guix a la paret o les portes de les cases, que s’anaven esborrant segons anaven avançant els dies, des de l’1 de desembre fins a la nit de Nadal.

Cuál es el origen de la Corona de Adviento? | National Geographic en Español

Anna Molina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: