VIATJEM A BORA BORA

Bora Bora és una illa del grup de Sotavent de les illes de la Societat a la Polinesia Francesa. És una illa volcànica encerclada per una ampla llacuna protegida per esculls. També és una comuna de la Polinèsia francesa, que comprèn les illes de Bora Bora i Tupai.

ON ALLOTJAR-SE:

El CORNAD BORA BORA NUI gaudeix d’una ubicació privilegiada en una cala privada de Motu To’opua i ofereix una platja de sorra blanca i vistes panoràmiques a l’oceà. L’allotjament disposa de vil·les luxoses que floten sobre les aigües turqueses de la llacuna i pengen sobre el vessant tropical. A més, hi ha una piscina infinita, un spa de dia amb tractaments i 4 restaurants de cuina selecta.

El VILLAGE TEMANUATA situat al costat de la platja de Matira, ofereix bungalous tradicionals de l’estil polinesi que ofereixen accés directe a la platja. Els clients poden relaxar-se a les gandules o gaudir d’un massatge. Es poden llogar bicicletes.

InterContinental Bora Bora Le Moana Resort, an IHG Hotel Aquest resort de luxe es troba a Matira Point i ofereix allotjament davant de la platja i una platja privada de sorra blanca exclusiva per als clients. Us podreu allotjar en bungalous únics situats sobre l’aigua.

QUINES ACTIVITATS FER?

ESNORQUEL guiat per les llacunes i esculls de coral de Bora Bora amb tot l’equip necessari. Aquet recorregut és adequat per a bussejadors principiants i experimentats. Pots gaudir d’aquesta experiència durant 4 hores.

VIATGI EN MOTO D’AIGUA I ESNORQUEL ENVOLTAT DE TAURONS… Pot optar per conduir vostè mateix o pujar amb un guia. Després de l’esmorzar, pugi a bord d’un creuer per observar la variada gemma de taurons, ratlles, tortugues, i peixos tropicals; podrà fins i tot triar si llançar-se a l’aigua per practicar immersió lleugera.

PASSEIG EN QUAD El guia l’acompanya fora el camí fressat en quad per descobrir el costat de Bora Bora com mai abans, en 2 h 30 min.

Clara Gallardo i Susana Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: