Ana Rosa Quintana anuncia que té càncer de mama

Ana Rosa Quintana és una periodista, presentadora de televisió i empresària de la comunicació espanyola. Va néixer el 12 de gener de 1956, a Madrid, actualment amb seixanta-cinc anys. Es va casar amb Alfonso Rojo el 1983, un periodista i tertulià, al 1986 va tenir un fill amb Alfonso, encara que l’any següent es van divorciar. 18 anys després del seu divorci, es va casar el 2005 amb Juan Muñoz, que és el seu marit actualment i amb qui va tenir també el 2004 a l’edat de 48 anys els seus bessons Juan i Jaime.

Ana Rosa Quintana anuncia que le han detectado un cáncer de mama

Ha estat treballant tant en televisió i en ràdio en canals com:
RNE, RTVE, COPE, Radiocadena Espanyola, Ràdio 80, Antena 3 Ràdio, Antena 3 i Telecinco.

Actualment treballa a Telecinco com a presentadora del programa d’Ana Rosa.

Fa poc va anunciar al seu programa, que tenia càncer de mama. El càncer de mama és una malaltia en què les cèl·lules de la mama es multipliquen sense control. Hi ha diferents tipus de càncer de mama. El tipus de càncer de mama depèn de quines cèl·lules de la mama es tornen canceroses. Ella es va acomiadar del programa amb les paraules “Sé que em curaré”.

Dani Carrilllo i Alba Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: