L’increïble oli de coco

Aceite de Coco: Propiedades, beneficios y usos
Oli de coco

L’oli de coco és un oli vegetal que s’extreu del fruit dels cocos, els fruits del cocoter (Cocos nucífera). A diferència de l’oli d’oliva, és un oli vegetal d’ús principalment culinari que s’obté del fruit de l’olivera, denominació d’oliva. L’oli de coco no s’ha de confondre amb l’oli de palma que s’extreu d’unes altres palmeres, del gènere Elaeis. Les illes Filipines n’és el principal productor del món. La producció d’oli de 2005 a 2009 està al voltant de 3 milions de tones.

El seu ús pot ser com d’oli de cuina per fregir com en diversos països asiàtics s’utilitza, es considera un oli comestible i comença a fer fum a 180°C.

Prepara este jabón artesanal de Coco, ¡amarás el olor!
Sabó d’oli de coco

Principalment també s’utilitza en cosmètics per les seves propietats emol·lients, en forma de sabons, mascaretes per refortir el cabell i cremes, actua sobre la pell com una capa protectora que ajuda a retenir la humitat i recomanat en pells fines irritades i inflamades.

Industrialment es fa servir en cobertures de xocolata per a gelats o en resines per la indústria química. És la matèria primera per a produir àcids grassos, olis sulfonats i productes cosmètics de neteja i altres.

Beneficis de l’oli de coco:

Aceite de coco ecológico 500 gr - SaludViva
Oli de coco com aliment
  • Enforteix el sistema immune, protegint així a l’organisme de microorganismes i malalties.
  • Millora els nivells de colesterol.
  • Afavoreix la digestió i la circulació intestinal.
  • Augmenta la sensació de sacietat.
  • Contribueix a cremar el greix abdominal.
Aceite de Coco 100% natural de Mercadona - Mercadona
Oli de coco en pot per escalfar

Un dels consells més utilitzats i amb resultats molt efectius, podrien ser com utilitzar l’oli de coco com a mascareta pel cabell. Ja que fa que el cabell estigui més nodrit, brilli més i creixi amb més freqüència, però si que és veritat que hi ha gent que diu que l’oli de coco no és tan efectiu per al cabell, ja que està comprovat que no fa créixer el cabell.

Irene Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: