Tot el que has de saber de la privacitat de Twitter

Avui, a la secció de Twitter, parlarem sobre la informació privada que donem de nosaltres a aquesta aplicació i la qual sense saber acceptem i ens deixen vulnerables dins de les xarxes socials.

Twitter añade nuevas opciones de privacidad que te interesa revisar para  proteger tus datos
Foto de la informació de la privacitat de twitter

El gran problema d’aquesta tendència no és tant el fet que li estiguem donant accés al nostre compte a una aplicació per a alguna cosa tan simple, sinó que aquesta aplicació, tal com s’està descobrint ara, demana massa informació de nosaltres, representant un perill per a la nostra privacitat.

A més, si bé és cert que és probable que l’aplicació no faci explícitament totes les coses que els permisos de Twitter esmenten, el que li donem la llibertat per a això li dóna accés a tota l’aplicació per accedir a la totalitat del nostre compte. Així, podrà veure dades privades que, per exemple, hem afegit al perfil de forma privada.

Cómo proteger tus Tweets y qué pasará con tus mensajes - AS.com
Logotip de twitter amb un cadenat

Afortunadament, és possible revocar l’accés a les aplicacions que hem permès des del nostre perfil. A la configuració de Twitter, a l’apartat “Compte” i després “Seguretat i accés al compte”. Aquí, a l’apartat “Aplicacions connectades” veurem tots els comptes que tenen accés al nostre perfil. Per retirar-li l’accés, haurem de punxar sobre “Revocar accés”. Aprofita per revisar totes les aplicacions connectades al teu compte i comprovar els seus permisos.

Esperem que us hagi servit perquè pugueu revisar les vostres dades personals a Twitter i que pugueu fer un bon ús d’aquesta aplicació.

Sergi Ávila i Anna Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: