Team Kit, freeride per dones

Avui, a la secció de Tendències, us portem The North Face que presenta la seva colecció “Team Kit” per dones, inspirat en els 90 i dissenyat per les llegendes vives del snowboard Jess Kimura i Leanne Pelosi.

Capita Jess Kimura Pro 2018 | Tablas Capita Snowboards 2017/2018
Jess Kimura
A mi manera: Leanne Pelosi
Leanne Pelosi

És un disseny retro amb colors vius. L’equipació està formada per una jaqueta disponible en púrpura o vermellenc, feta amb polièster, impermeable, transpirable i tallavents, que incoropora caputxa amb visera faldó antineu, butxaques multimedia i cremallereres de ventilació a les aixelles. Una capa intermèdia per retenir la calor, també impermeable i tallavents. I uns pantalons peto amb la mateixa teconogia de la jaqueta que s’ajusta amb una sola estirada de la corretja del tirant esquerre.

The North Face - TEAM KIT JACKET - Chaqueta outdoor - purple/red/black
jaqueta North Face

Helena Pérez i Irina Salas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: