Celebrities a qui no els va agradar el seu paper més iconic

Quan ets un actor has d’adaptar-te i moltes vegades els actors no estan del tot contents amb el paper que els toca interpretar, encara que aquest sigui el paper que els farà famosos. Si vols saber més sobre qui són algunes d’aquestes celebritats, segueix llegint.

Robert Pattison com Edward Cullen

L’actor Robert Pattisnon, que interpreta Edward Cullen a la saga Twilight, basada en la saga de llibres amb el mateix nom, va odiar tant les pel·lícules com el seu personatge. Segons ha dit en alguna entrevista, pensa que l’Edward és ridícul i que, quant més llegia, més l’odiava.

Quién es la novia actual de Robert Pattinson?
Robert Pattisnon

Kate Winslet com Rose

Kate Winslet va ser l’encarregada d’interpretar Rose, en Titanic i, tot i que no odia ni la pel·lícula ni el personatge, no li va agradar la manera en què va interpretar el paper. Cada vegada que veu la pel·lícula pensa “Com ho vaig poder fer d’aquesta manera?” i que li agradaria poder tornar a gravar-la.

La indignante denuncia de Kate Winslet sobre la industria cinematográfica |  MDZ Online
Kate Winslet

Blake Lively com Serena Van Der Woodsen

Serena Van Der Woodsen en la sèrie Gossip Girl no és el millor exemple a seguir, i l’actriu que li dóna vida, Blake Lively, no és una gran fan d’aquest personatge, ja que a ella li agradaria que fos un paper més exemplar.

Blake Lively: 10 of her most beautiful hairstyles | Vogue Paris
Blake Lively

Penn Badgley com Dan Humphrey i Joe

Seguint amb Gossip Girl, l’actor que interpreta a un altre dels protagonistes de la sèrie, Penn Badgley, no ha dit directament que no li agradés el seu paper, però sí que ha criticat a la sèrie. El personatge que sí que no li agrada és el de Joe en You, que és un assassí. Penn Badgley ha admès que no li agrada que hi hagi persones enamorades d’aquest personatge, ja que és dolent.

Hombres que amamos: Penn Badgley – You – Spoiler Time
Penn Badgley

Cher com Tess

La cantant i actriu pensa que la pel·lícula Burlesque podria haver sigut un èxit si no hagués sigut pel seu director, a qui no l’importava la seva opinió i només volia gravar les parts de ball.

Cher: There's No Other Career Like Hers in the History of Pop - Rolling  Stone
Cher

Zac Efron com Troy Bolton

Encara que a molts ens encanta Troy Bolton, en High School Musical, a Zac Efron no li agrada tant. I en una ocasió va dir que quan mira en darrere només veu al noi de High School Musical.

Qué se hizo Zac Efron en la cara? | Clase
Zac Efron

Lucía Pavón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: