Ariadna Sorribes, la crítica literària de l’institut

Avui, a la secció Alumne destacat, us presentem a l’Ari Sorribes; una noia de 4t molt aficionada als cavalls, la lectura i la fantasia, encara que la tenim aquí per parlar-nos del seu popular Instagram de recomanacions i crítiques literàries: té més de 1000 seguidors! Començem amb l’entrevista.

Quan vas començar? Què et va animar?

Vaig començar fa uns dos anys, ja que m’apassiona llegir, però no comparteixo gustos amb la gent que m’envolta, ja que ara molta gent llegeix novel·les romàntiques, i a mi no m’agraden gens, ja que prefereixo les distòpies i la fantasia. La veritat és que no m’esperava arribar tan lluny, ja que ho vaig fer per amor a l’art, però ara estic fent sorteigs de llibres i col·laboracions amb autors (ells m’envien un llibre i jo el llegeixo i dono la meva opinió a més de promocionar-los si m’ha agradat). De tota manera, res d’això hagués sigut possible si jo no hagués llegit Siega, el meu llibre preferit i que em va impulsar a llegir i dedicar els meus hobbies a la literatura.

I tot això, ho fas sola?

No, estic a un grup de Telegram amb unes 70 persones més que fan el mateix que jo, i ens ajudem mútuament, ens donem idees… És molt agradable, ja que tothom és molt simpàtic i m’encanta que al principi érem 12 al grup, i que la comunitat ha anat creixent fins ara. Aquest grup es diu Reducte català, i està format per escriptors i lectors que volen fomentar la lectura en català.

Has pensat en dedicar-te professionalment a la literatura?

No, però m’agradaria estudiar el batxillerat social humanístic, encara que no ho tinc molt clar. A més, estic escrivint un relat curt d’unes 20 pàgines sobre dracs anomenat Les dues cares de la lluna. També he pensat en treballar a una editorial, però no com a traductora. En resum, estic molt contenta amb el rumb que ha pres el meu compte.

Gràcies a aquesta entrevista tan interessant podem conéixer una mica més l’Ariadna.

Alexandra Molina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: