Una etapa més!

Ja ens queda res perquè s’acabi aquest curs i, no només això, també el final d’una etapa la qual recordaré sempre.

Sembla que va ser ahir quan vam haver d’escollir l’itinerari que faríem aquest curs. Jo, personalment, em vaig guiar pel que més m’agradava, escriure. Per una part estic alegre d’acabar l’ESO per fi, perquè podré estudiar el que sempre m’ha agradat, coneixeré nova gent i en general és un canvi de vida en aquest sentit. Però per l’altra part estic trista perquè s’acaba l’etapa de l’ESO, una etapa que m’ha ensenyat moltes coses i m’ha regalat moments inoblidables i sento que encara no estic preparada per deixar-la.

L’optativa m’ha semblat interessant i entretinguda. No acostumo a veure gairebé les notícies a casa, llavors quan em tocava Web aprofitava per buscar informació i informar-me del que succeïa al món. També haig de dir que segons quines seccions es feien pesades, suposo que aquesta es la part negativa. No tots els temes que es tracten ens interessen per igual. Per tant, quan em tocava alguna cosa que m’agradava era mes fàcil fer-la. També he pogut conèixer més a altres companys amb els quals abans no tenia tanta relació, ja que cada setmana les seccions les fèiem amb una persona diferent.

▷ Los mejores portátiles para escritores y periodistas 2020

El mètode d’ensenyament d’aquesta assignatura és bastant útil, ja que a les assignatures de llengües no sempre es fan redaccions o treballs, a Web t’enriqueixes molt en aquest sentit. Pel que respecta a la meva tasca durant el curs, la veritat és que podria haver-me esforçat més i aprofitat més l’assignatura i l’oportunitat d’aprendre i millorar en els aspectes que he mencionat abans. Tot i això, m’ha ensenyat a escriure sense faltes i a saber estructurar i expressar-me millor escrivint.

La secció que més m’ha agradat ha estat Per desconnectar!, on he pogut aprendre sobre els diferents països de tot el món, com la seva cultura, gastronomia, clima… Recomano aquesta assignatura a tots els alumnes que els agradi redactar i estiguin interessats en el món actual. També la que m’ha agradat bastant ha sigut la secció Tendències, ja que engloba molt tots els temes de l’actualitat, llavors estaves sempre al dia.

En conclusió, ha estat una assignatura que no em pendeixo d’haver-la escollit i dono les gràcies als meus companys per haver fet les clases mes entretingudes i a la Ruth per haver-me ensenyat.

Irina Salas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: