TikTok està petant-ho

Avui tornem i i aquest cop parlem sobre l’app de mòbil TikTok, que triomfa sobre els adolescents i joves del món.

TikTok y la irresponsabilidad » Enrique Dans
Logotip de TikTok

TikTok va ser creada al setembre 2017 com la part internacional de Douyin, que és com TikTok però en versió xinesa. Va créixer molt durant aquest any, i l’empresa creadora de l’aplicació, ByteDance, va decidir comprar l’app musical.ly al 2018, gastant fins a mil milions de dòlars al procés. Aquesta unió va portar tots els usuaris de musical.ly a TikTok, fent la base d’usuaris de l’última augmentar considerablement.

TikTok s’ha descarregat més de 130 milions de vegades als Estats Units i ha arribat als dos mil milions de descàrregues a tot el món, excloent als usuaris xinesos d’Android. A partir de 2018, s’ha posat a disposició en més de 150 mercats i en 75 idiomes.

Revolución TikTok: Estas son las 5 cuentas con más seguidores de la red  social más popular del momento - IruTV
Imatges de l’app

Actualment l’aplicació és utilitzada principalment amb finalitat d’entreteniment. Els usuaris fan vídeos curts, normalment ballant o cantant mentre sona música.

Per crear un vídeo musical amb l’aplicació, els usuaris poden triar música de fons d’una àmplia varietat de gèneres musicals, editar amb un filtre i gravar un vídeo de 15 segons amb ajustos de velocitat abans de pujar-lo per compartir-lo amb altres en TikTok o altres plataformes socials. També poden filmar vídeos curts de sincronització de llavis amb cançons populars. Els usuaris també poden enviar als seus amics vídeos, emojis i missatges amb missatgeria directa.

Cómo usar TikTok: guía básica para manejar la 'app' de moda | El HuffPost  Life

Una varietat de tendències han sorgit dins TikTok, inclosos memes, cançons sincronitzades amb els llavis i vídeos de comèdia. Els duets, una funció que permet als usuaris afegir el seu propi vídeo a un vídeo existent amb l’àudio de l’contingut original, han provocat moltes d’aquestes tendències.

Si no tens compte de TikTok, pots fer-te’n un per veure tots els vídeos i cançons que et trobaràs. Potser fins i tot hi guanyis seguidors!

Carlos Cruz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: