El nou ídol dels jugadors de FIFA 19

Mario Alfonso Garrido, va néixer el 30 d’agost, més conegut com DjMariio, és un Youtuber espanyol que compta amb més de 4 milions de subscriptors, el seu contingut principal és FIFA 19, encara que en els inicis del seu canal va començar pujant Minecraft, GTA i Call of Duty, però actualment aquest tipus de vídeos els puja en el seu segon canal anomenat DjMaRiioHD.

Resultado de imagen de djmariio

Va començar a pujar vídeos a YouTube el 2007 a un canal anomenat “Nepeflipao”, Més tard aquest canal seria tancat per raons de copyright, i el 10 de desembre de 2009 crearia un nou canal anomenat “DjMaRiiO” que és com el coneixen actualment. Tenint en compte que fa 10 anys que puja vídeos, no ha pujat molt de subscriptors però gràcies al seu carisma és un dels més importants a l’àmbit del futbol a YouTube.

 

Ismael Guardeño i Ferran Díaz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: