Poetes de la nova era

Pablo Pérez Rueda, més conegut com a Blon Doblefilo, és un MC freestyler nascut el juliol del 1991 a Barcelona. El cantant català viu a Parets del Vallès i es mostra a un nivell impressionant. No fa falta ser un expert per observar que aquest jove té talent, i ho demostra d’ençà que li escrivia cartes d’amor a la nena que li agradava tota la seva infància, com diu ell. La seva mare li va posar el seu nom per Neruda, i ¿qui sap?, potser per això té aquesta facilitat per mostrar-se excel·lent davant d’un full en blanc.

Blon ja ens va sorprendre amb les seves primeres cançons com Ni olvido ni perdono.

Resultado de imagen de eternamente blon

Després de rebre molta fama i fer que els amants del rap no poguessin treure’s les seves cançons del cap, ens sorprèn amb un llibre de poemes, anomenat Eternamente. En aquest llibre mostra el seu enginy parla sobre l’amor, sobre una noia en concret, i així fa que la gent no el tracti només com un raper més, sinó com un poeta com els d’abans.

La seva obra està disponible a Amazon per només 12,24 euros, i amb un exemplar a la mà, puc dir que les seves 133 pàgines valen la pena.

 

 

Frank López i Obed Hidalgo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: