La selecció – Lletra a lletra

Aquesta setmana a la secció de Lletra a lletra, us volem presentar a una autora americana que està tenint molt d’èxit últimament. Es tracta de Kiera Cass, una escriptora de novel·la juvenil que ja compta amb més de dotze llibres al mercat.

Imatge relacionada

La història de la qual us venim a parlar avui té lloc a Illea, un regne on la seva població està dividida per nivells segons el seu poder adquisitiu. En aquest futur distòpic, les persones no tenen permís per relacionar-se amb la gent d’un estament aliè al propi; i molt menys contraure matrimoni.
Resultat d'imatges de la seleccion

Per a trenta-cinc joves, la Selecció és la seva única oportunitat de viure amb tot el sentit de la paraula, l’oportunitat d’escapar d’un estil de vida esclau al que han estat sotmeses des del moment en què van néixer. Entre elles competiran per la posició de reina d’ Illea, títol que adquiriran després de ser sotmeses a un intens procés de selecció on escolliran a la futura monarca i esposa del príncep Maxon.

Per America Singer però, ser escollida per entrar a la Selecció ha estat des d’un principi un malson. Convertir-se en una de les Seleccionades ha significat per a ella veure’s obligada a deixar enrere el seu secret romanç que compartia amb el seu veí, el qual pertany a un grup social inferior. A la vegada, també ha suposat haver de deixar la seva família enrere i instal·lar-se en un castell per aconseguir una corona que ni tan sols vol.

 

Marta Miralles i Emma Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: