El nou transport del futur!

Drone-taxi: El nou transport aeri del futur, ja disponible a Dubai, Abu Dhabi i Xina. Aquest transport és un dron de 4,5 metres d’alçada, conté aproximadament 15  hèlixs ubicades al voltant de la cabina, pot arribar a 500 metres d’altura a nivell del mar, la seva bateria es recarrega en una hora, el seu preu volta els 200.000 i 300.000 $. “EHang 184”, va ser el primer dron-taxi i va ser creat per una empresa xinesa, va arribar a la velocitat de 96 km/h. A la Xina ja ha sigut provat amb gent i va donar bones sensacions. Pot arribar a Europa entre el 2022-2025.

Resultado de imagen de drone taxi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: