Twitch i Mixer; dues plataformes per directes i dues alternatives a Youtube!

Aquesta setmana a l’apartat de recomanar aplicacions us duem dues en concret que s’utilitzen molt a l’hora de fer els coneguts streamings on milers de persones entren per veure el contingut, ja sigui per videojocs o un show en directe per els espectadors.

Twitch:

Pertany a la gran empresa d’Amazon des de 2014. És una plataforma on els directes es poden veure al instant o més tard en diferit. Normalment els streamers (que són les persones que fan el directe i ofereixen espectacle als espectadors) més coneguts i més famosos estan en aquesta plataforma ja que reben un gran salari per cada emissió realitzada i per què és una plataforma on molta gent a nivell internacional la veu. Després tot al que han estat jugant en el moment si han tret alguna cosa destacada i profitosa que pot fer gaudir i donar-se a veure a més gent, doncs es sol pujar a la coneguda plataforma de Youtube on es rep gran quantitat de visualitzacions.

Imagen relacionada

Streamers de jocs més coneguts i més bons:

Jugadors de Fortnite: Ninja, tsm_myth, lolito fdez, Tfue, Dakotaz, Dr Lupo, Osc4r

Fifa: Castro_1021

Imagen relacionada

 

 

Imagen relacionada

Mixer:

És una plataforma recentment coneguda la qual s’ha estat donant a conèixer en aquest últim any i s’utilitza per també realitzar emissions en viu però a més a més també és molt comú veure diferents categories en les que podem entrar i podem veure la secció dels videojocs més populars i després liveshows que són bastant comuns i que es solen tractar temes on la gent està interessada o són molt populars.

Resultado de imagen de mixer app

Streamers coneguts:

Jugadors de Fortnite: MyBoomShtick, TheGrefg, Agustin51, Alphasniper97

Resultado de imagen de mixer grefg

Sergi Velez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: