Fins aviat Quini

El món de l’esport ens ofereix moltíssimes coses, alegria, tristesa, eufòria, etc,  perquè en realitat l’esport en general, forma part en les vides de molta gent. És per això que, quan succeeix una tragèdia influeix molt i es crea molta repercussió.

El passat dimarts 27 de febrer, va morir el llegendari futbolista asturià Enrique Castro ‘Quini’, víctima d’un infart. Conegut per ser un dels millors davanters de la seva època, coincidint amb jugadors  mundialment coneguts com Maradona o Johan Cruyff  en la seva etapa com jugador del FC Barcelona. També és conegut per ser una de les figures més importants del Spoting de Gijón, equip on es fa formar futbolísticament i en el que va formar part de l’equip directiu després de retirar-se com a professional.

A través de les xarxes socials, futbolistes com Leo Messi o Sergio Ramos, ex futbolistes com Carles Puyol i la majoria de clubs de la lliga espanyola van manifestar el seu pesar.

Un dia després de la defunció, l’Spoting de Gijón, va preparar una cerimònia i funeral en honor a “Quini” en el que van assistir milers de de persones entre elles jugadors de diferents equips, la junta directiva familiars, amics, etc.

 

Dawit Contreras i Gabriel Lacueva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: