Un tren descarrila a Milà

El passat dijous, prop de Milà, va descarrilar un tren que va provocar al voltant de 3 morts i 100 ferits. L’accident es va produir prop de les 7 del matí.

Fa ara un dia que un tren, que es dirigia a Milà (Itàlia), va descarrilar, provocant la mort de tres passatgers i ferint-ne a cent, cinc dels quals van quedar en estat greu. El comboi es trobava a 20 km del seu destí.

Pocs minuts abans de l’accident, molts dels 350 passatgers, afirmen que van notar un tremolor als vagons.

De seguida, 20 mitjans d’emergències, tant ambulàncies com helicòpters, van desplaçar-se a la zona per socórrer les víctimes. Els ferits greus van ser transportats a l’Hospital San Raffale. Altres ferits més lleus i la resta de passatgers van ser conduïts a un gimnàs proper. Lo s equpos de rescate acceden al tren siniestrado

Tot i que al principi es creia en un error al canvi de via, al llarg del matí es van fer diverses especulacions sobre les causes del sinistre. Una de les suposicions era que durant dos quilòmietres algunes rodes van sortir-se de la via, i els vagons centrals van impactar contra un màstil d’electricitat. Un expert de la zona, en canvi, apunta a què la causa seria un enfonsament de les vies. Tot i així, la Fiscalia es dedicarà a investigar els fets i a arribar al motiu pel qual les vies van cedir.

Arnau Marcos i Sergio Fernàndez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: