Els esports més practicats pels adolescents

Un esport és una activitat física sempre i quan disposi d’un reglament i d’una federació. L’objectiu principal és proporcionar benestar físic i mental, donat que ens ajuda a estar en forma i ens proporciona satisfacció i diversió.Resultado de imagen de deportes

Generalment es poden classificar en esports individuals (atletisme, boxa, ciclisme…) o col·lectius (futbol, bàsquet, hòquei…). També es poden classificar segons el lloc on es practiquin.

Un dels esports més practicats pels adolescents és el futbol. Resultado de imagen de futbolEl futbol és un esport col·lectiu que es juga amb una pilota. Els jugadors es divideixen en dos equips i l’objectiu principal és ficar la pilota a la porteria. A més d’un dels esports més practicats, també és un dels esports més seguits. Molta gent té un equip preferit i està pendent de la seva activitat esportiva i competitiva.

Un altre, és el bàsquet. També és un esport col·lectiu que es juga amb dos equips. L’objectiu, en aquest cas, és fer cistella amb la pilota. La lliga més coneguda i seguida és la NBA (National Basketball Association).Resultado de imagen de basquet

En tercer lloc, tindríem les danses. Actualment existeixen moltes acadèmies que ensenyen tot tipus de balls: hip hop, dansa contemporània, ballet, sevillanes… Els alumnes aprenen coreografies i competeixen contra altres. Poden ser competicions individuals o col·lectives.

Resultado de imagen de dança

En conclusió, els esports més practicats pels adolescents són el futbol, el bàsquet i les danses. Els esports, per tant, ens proporcionen bona salut física i satisfacció mental.

Zoel Fernández i Sergio Fernàndez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: