Marxa Popular

Una Marxa Popular és un recorregut que es fa al voltant d’un lloc amb una gran extensió mínimament d’uns 5 o 6 km. Avui us parlarem de la marxa popular de Montornès del Vallès. El proper diumenge 29 d’octubre es celebrarà la 26a edició d’aquesta Marxa Popular. Que es fa al voltant de l’entorn del municipi i el Parc de la Serralada Litoral. Les inscripcions es poden formalitzar des de la web: http://www.atletismemontornes.es/ cada dorsal val 8€, hi ha 3000 paperetes disponibles es regalen a tots els participants una bossa amb productes de la Henkel i entrepà. Mentre la fas et van donant ampolles d’aigua per no deshidratar-se. La sortida es farà el diumenge 29 d’octubre a les 9 del matí des del final del carrer Major, a la Bòbila.

Resultado de imagen de marxa popular montornes del valles 2017

Dawit Contreras i Fran Terrón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: