La fotografia

Avui explicarem quin significat ens pot aportar la fotografia que hem escollit.

Una expressió és la d’una imatge diu més que cent paraules.

Mitjançant la foto que hem triat donarem una breu explicació de què en pensem.

És una imatge molt comuna en el dia a dia, i que la podem associar en qualsevol àmbit de la nostra vida quotidiana. Representa unes mans, amb una boca parlant i en l’altra podem identificar una orella, que en podem dir sobre això? Doncs que en comptes d’utilitzar la violència, que és el pitjor que podem fer doncs utilitzar el diàleg que no està de més perquè s’arriben a acords fàcilment.

Hem triat aquesta imatge, perquè representa el present i futur de les coses que passen en el nostre entorn. Un bon exemple en seria el conflicte que hi ha sobre el referèndum, i no sabem si arribarà a bon port, perquè cada cop les coses es veuen més fotudes. Un altre exemple; el terrorisme, només el concepte que intervé en aquest cas, és fer mal a la gent innocent, encara que no s’hi hagi fet res, només per espantar a les persones, veritat que no en té cap sentit?

Sergi Velez i Gabriel Lacueva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: