Ara que estem junts

El llibre que recomanem aquesta setmana és Ara que estem junts de Roc Casagran. Està classificat com a novel·la contemporàniResultado de imagen de ara que estem juntsa, ja que la història es situa als anys de la Guerra Civil Espanyola i durant la Dictadura Franquista.

El llibre està narrat en primera persona i, el protagonista, es dirigeix constantment al seu germà. La família protagonista pertany al bàndol dels republicans i, després d’esclatar la guerra, el pare ha de marxar al front. Temps després hauran de marxat exiliats a França, però, pel camí, hauran de deixar el germà amb els avis, a causa d’una malaltia pulmonar que dificulta la seva fugida. Una vegada a França, els tancaran al camp de refugiats d’Argelers, on continuarà la seva aventura.

Recomano aquest llibre perquè et transporta a una altra època, i pots arribar a sentir el que senten els protagonistes. A més, ens aporta molta informació històrica.

Cristian Urquieta i Sergio Fernàndez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: