S’ha acabat!

Sembla que va ser ahir quan vaig marcar la casella de web per cursar-la aquest any i ara estic escrivint l’última entrada de l’assignatura perquè ja acaba el curs.

Des del primer moment tenia clar que volia fer aquesta assignatura, i sincerament, no m’he equivocat pas en la meva tria. Tot i que no ho creia al principi, m’ha servit molt aquesta assignatura per aprendre en molts sentits.
És un mètode molt pràctic per aprendre, et “diverteixes” i a la vegada aprens i fas la tasca que toca. A mi m’ha anat molt bé per millorar la meva escriptura, tant ortogràficament com gramaticalment. També m’ha sigut útil perquè he après nou vocabulari i a redactar tot tipus de textos.
El fet de treballar en parella i cada setmana amb una diferent serveix per aprendre a treballar amb més d’una persona, per fer-ho més didàctic, saber organitzar-se i per crear llaços, encara que no ho sembli. Sí que és veritat que no sempre m’ha agradat la persona amb la qual m’ha tocat treballar però en part, segur que m’ha anat bé per treballar amb tot tipus de persones, ja que en un futur, segur que em trobaré mil vegades en aquesta situació.
Crec que és bo la variació de seccions, per tractar diferents temes, practicar diferents tipus de textos, perquè no en totes les seccions i al mateix tipus d’expressió escrita. Òbviament, unes seccions agraden més que unes altres, però al final el conjunt de totes és el que va realment bé.

Realment, el mètode d’ensenyament d’aquesta assignatura funciona i és útil, potser de les que més, t’aporta l’aprenentatge que no totes les assignatures t’aporten, i, ja que a les assignatures de llengües no sempre es fan redaccions o treballs, a web t’enriqueixes molt en aquest sentit.

Pel que respecte a la meva tasca durant el curs, la veritat és que podria haver-me esforçat més i aprofitat més l’assignatura i l’oportunitat d’aprendre i millorar en els aspectes que he mencionat anteriorment.
Al llarg del curs, he anat canviat de gustos sobre les seccions, al principi m’agradaven unes que després no tant i viceversa. I també és veritat que m’han motivat més aquelles seccions que més m’han agradat (cadascuna en el seu moment) i em donen més ganes d’esforçar-me, de donar-ho tot i de treure el meu costat perfeccionista.

Vull dir que per a una persona que encara està per escollir, mai t’equivocaràs escollint web, perquè encara que no vulguis tirar per una branca diferent per al futur, aquesta assignatura mai t’anirà malament. T’enriqueixes en tots els sentits. Et formes millor com a persona, millores el teu vocabulari i la teva forma d’expressió. No sentiràs l’atabalament de les altres assignatures, ni estaràs amb constant estrès, ja que no hi ha exàmens i serveix per desconnectar una mica de la resta a la vegada que aprens, encara que no siguis conscient al principi.

 

Elena López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: