Landon. Todo por ti.

Aquest llibre és la continuació de la saga After. No té res a veure amb la història d’aquests llibres però tracta sobre un dels personatges que apareixen en aquesta saga. Tant la saga after com aquest llibre recomanat estan  escrits per una jove la qual es diu Anna Todd.

Landon, el millor amic de Tessa i germanastre de Hardin, decideix abandonar Washington, el lloc on ha crescut i on actualment ho té tot. Tot menys a la seva estimada, Dakota, que viu a Nova York. Setmanes abans de marxar a Nova York ella el va deixar a ell però això no li va impedir marxar de Washintong.  Un cop a Nova York comparteix pis amb Tessa, troba feina, coneix a gent nova… tot li  va perfecte fins que es retroba amb la Dakota.

Iván Pérez i Ruth Pajuelo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: