Un lugar donde refugiarse

La protagonista, Katie Feldman, escapa a Southport, un poble costaner en Carolina del Nord on pretén començar de zero. Lloga una casa vella en el bosc i troba treball en una cafeteria això fa que el pla de refer la seva vida comenci a donar resultat. Per no aixecar sospites sobre la seva arribada, decideix evitar qualsevol vincle personal amb els seus habitants però veu impossible complir la seva promesa quan coneix a Àlex, un home amb dos fills. El problema és que ella no vol una relació. Els secrets sobre el seu passat, encara la turmenten però l’Àlex li fa veure que l’amor vertader és el seu veritable refugi.

Iván Pérez i Ruth Pajuelo 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: