Relat paranormal

Aquesta setmana a la secció Expedient paranormal us relatarem una història que us gelarà la sang.

Un amic em va presentar a mi i la meva amiga un noi que era wiccano i feia màgia. Un dia, els 3 ho acompanyem a casa a recollir coses.

Acabat d’arribar ell ens va explicar que un esperit volia parlar amb el nostre amic. El noi va entrar com en trànsit però després semblava estar posseït.

Va començar a parlar amb el nostre amic de coses personals, i el nostre amic estava sorprès i espantat perquè l’esperit deia coses que ell mai havia explicat a ningú. Nosaltres pensem que potser era una cosa que els dos havien planejat, fins que l’esperit aparentment es va enfadar amb el nostre amic. la-posesion

La meva amiga de cop i volta es va espantar molt i va caure a terra i jo vaig acudir a ella.

Llavors vaig sentir com em embargaven sentiments aliens i el meu cos va començar a actuar per si mateix.

Jo vaig començar a riure i a enutjar a l’uníson amb el noi i els dos mostràvem les mateixes expressions i gestos. La meva amiga em va explicar com ella havia sentit una cosa semblant però s’havia espantat tant que havia quedat en xoc. No entenia que parlaven, però sentia moltes coses i que el meu cos actuava per si sol. El meu amic va quedar a terra, suant fred i tremolant.

L’esperit després es va dirigir a nosaltres i ens va demanar disculpes, dient-nos que no havia pretès controlar-nos però que el noi era molt petit per a ell i al seu enuig no s’havia adonat ens estava afectant nosaltres també. Al noi després se li van posar els ulls en blanc i va caure sobre el llit. Va despertar com mitja hora després sense cap memòria del que ha passat. La meva amiga i jo vam tornar a ser ames dels nostres cossos. El nostre amic s’ha negat a parlar de l’assumpte.

Nerea Corbacho i Mika Franganillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: