10 consells per tenir un ventre pla

Aquesta setmana en la secció Pregunta’m, us direm 10 consells per tindre un ventre pla i eliminar els greixos pesants:

1. Controla la teva dieta: T’ho hauran dit moltes vegades, però si no tens un control d’alimentació, serà difícil que metabolitzis el greix acumulat, i fins i tot que no segueixis emmagatzemant. Segueix una dieta equilibrada, alta en productes vegetals i productes baixos en greix

2. Menjar menys quantitat, però més vegades: Intenta fer ingestes de menjars petites i equilibrades, però més vegades al dia. Almenys 5 vegades al dia; l’ideal seria menjar cada dues hores i mitja o tres.

3. Redueix greixos i carbohidrats:  És important que a partir d’ara redueixis la ingesta de productes alts en greix i hidrats de carboni. Recorda mantenir un bon equilibri en l’alimentació, i sobretot redueix la ingesta d’hidrats de carboni el màxim possible després de les 14.00 h.

4. Regula el sucre en la sang: Com més sucre en forma de glucosa tinguem en sang, mes segregarem insulina. La insulina té el dur treball de facilitar l’absorció dels carbohidrats de carboni. El problema és que quan tenim més sucre en forma de glucosa en sang, de la qual necessitem per a les nostres necessitats energètiques, el nostre organisme la converteix en greixos que són més fàcils d’emmagatzemar. Et recomanem ingerir proteïna sobre les 16 o 17h, sobre l’hora del berenar, i també en el sopar. Mantindrà els nivells d’insulina i sucre en sang controlats.

5. Fes activitat física: Tan important com la dieta, és fer activitat física, segur que també ho has llegit moltes vegades, però si no ho fas serà difícil aconseguir un ventre pla.

6. Control de dieta, entrenament cardiovascular, força i abdominals: Segueix aquest ordre, no insisteixis en realitzar un únic exercici d’abdominals, primer menja bé, fes entrenament de resistència que t’ajudarà a cremar greix, treballa la força per augmentar el teu metabolisme, i finalment fes exercicis abdominals.

7. Entrena en circuits de treball de força i de resistència: És a dir, el temps que utilitzes per entrenar ha de ser intens, amb poc espai per descansar, combina exercicis de força que mobilitzin molts grups musculars al mateix temps, amb exercicis que pugin les teves pulsacions per minut i facin treballar el teu cor.

8.Realitza abdominals hipopressives: Utilitza aquesta forma de treballar les abdominals amb el teu entrenament normal. Les abdominals hipopressives enforteixen molt la faixa abdominal i el sòl pèlvic. Amb entrenament i aquest tipus de treball la crema de greixos està assegurada.

9. Beu molta aigua: Això no hauria de faltar,  beu almenys 2 litres d’aigua al dia.

10. Activa’t, mou-te i cuida’t: Aquest és el principal consell, el que unifica els 10 que hem escrit. Mantingues una vida activa, entrena almenys 3 vegades per setmana, controla el que menges, entrena tot el teu cos i no et centris solament en les abdominals, ingereix aliments baixos en greix, controla els carbohidrats i llueix aquest ventre pla.

Aarón Estela i Judit Durán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: