Luis Suárez, llest per signar

Luis va debutar oficialment contra el Madrid fa dos anys i quan torni a trepitjar el Camp Nou, en el Clàssic del 3-D, ho farà com renovat fins a 2021. wallpaperplay_luis-suarez-barcelona-wallpaper-21784-1920x1080

Complerts els quatre mesos de sanció FIFA per la seva lletja acció amb Chiellini en el Mundial de Brasil, Luis Suárez va debutar oficialment amb el Barça el 25 d’octubre de 2014 en el Bernabéu.

Suárez, avui concentrat a Xile amb la selecció uruguaiana, arribarà el dijous a Barcelona però no podrà alinear-se el dissabte davant del Màlaga. I com les dues següents trobades, Lliga en Anoeta i Copa del Rei a Alacant contra l’Hèrcules, també són fora de casa, Luis no tornarà a trepitjar el Camp Nou fins al 3 de desembre. Data en la qual el Madrid visita l’Estadi.
El contracte, que pràcticament estava tancat abans que Suárez marxés a Uruguai per disputar les trobades classificatòries davant Equador i Xile, es polirà quan Luis torni. Serà a partir del dijous i les parts esperen tenir-ho llest per a la signatura de manera “imminent”.
Alex Gil i Judit Duran

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: