Fins aviat Marta Mata!

Sembla que això s’ha acabat, no?

Fa nou mesos que el curs va començar, al principi em va costar molt acostumar-me, però al final vaig aconseguir adaptar-me. Alguns dies del curs han passat molt lents, però ara, mira on som, avui dia 9/6/2016, tots els alumnes de 4t hem tingut l’últim dia de classes de l’ESO i demà a la tarda, marxem a Itàlia. Que ràpid passa tot, oi?

Encara recordo el dia que tots vam començar primer, que tots pensàvem ”Oh, encara ens queden 3 anys per arribar a 4t”, però el temps passa molt ràpid i a vegades no te n’adones.

El primer dia que vaig fer l’assignatura d’ INFO WEB, aquell dia vaig tenir el pressentiment que l’assignatura seria molt entretinguda, i sembla que no m’he equivocat. M’ha tocat amb un grup de WEB, molt bo, en general tots teníem bona relació, s’ha pogut treballar molt bé i a l’aula hi havia molt bones vibes, en general, aquest any l’itinerari de comunicació ha estat genial. Crec que tots trobarem a faltar els dilluns la rotllana i la xerrada amb la Montse, les classes d’ENFOC amb el Francesc i el dibuix artístic amb la Marta.

D’aquesta assignatura m’emporto l’experiència de treballar amb tothom, tècniques que fan que millori la meva ortografia, i una petita però gran família.

IMG_6930

US TROBARÉ MOLT A FALTAR!

FINS AVIAT!

Alex Casanova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: