Dia de portes obertes!

El pròxim dilluns dia 9 de març obrirem les portes de l’institut als futurs alumnes i familiars a l’escola.

De les 16 a les 18h els alumnes de 4t de l’itinerari humanístic guiaran els pares per parelles per l’institut, mostrant-los l’edifici des de el seu punt de vista. També hi haurà professors repartits per l’institut que podran contestar a les preguntes que els alumnes no sàpiguen.

El recorregut començarà a la planta d’accés per consergeria passant per la biblioteca i la cantina o menjador, després aniran a la sala de guàrdia i a les aules de primer i segon d’ESO. Pujarem cap a la primera planta, d’aquesta planta es mostrarà les aules de tercer i quart d’ESO, les aules de desdoblament, l’àmbit de lletres, la sala de guàrdia i la sala de tutories. Seguidament anirem a la planta baixa on estan les aules de la USEE, les aules de tecnologia, el punt d’informació juvenil, l’àmbit d’orientació, l’aula de ràdio, l’aula d’informàtica, els tres laboratoris i les aules d’idiomes i de música que encara no estan en funcionament. Sortirem al pati on hi ha l’hort, el gimnàs i els vestidors. Per últim tornarem a pujar a la planta d’accés on us mostrarem l’aula de VIP, una aula de desdoblament, l’àmbit de ciències, les aules de l’àmbit de música VIP i mates, els despatxos, l’administració i la sala de professors.

Mentre esperen la xerrada, en una aula de 1r d’ESO podran veure vídeos sobre activitats, festes, sortides, programes del canal Marta Mata, explicacions sobre com som i com ens organitzem en aquest institut.

Hem passat per les aules per demanar quants dels actuals alumnes tenen germans que podrien venir el curs vinent:

-Tens familiars que entrin a l’escola l’any que ve?

1r: 5 persones

2n: 8 persones

3r: 7 persones

4t: 4 persones

Julia Santisteban i Ceci García

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: