Festa grossa en el Carnestoltes de Montornès

unnamed

Aquest dissabte a les 16:30 de la tarda començava la rua a Montornès Nord. Aquest any hi ha hagut al voltant de 500 persones inscrites a la rua, però la desfilada ha comptat amb uns 600 participants. Per primera vegada el final de la rua s’ha fet a la plaça Pau Picasso en lloc del Pavelló pels problemes d’aforament d’aquest espai. Els premis d’aquest any han sigut per a les disfresses més originals i les més treballades.

El primer premi per a les disfresses més originals en les categories individual, parella, grup i comparsa d’adults va ser per al Gato, Insectes espiagranotes, Salsa Picante i el Misterio Maya. 

En el mateix ordre, els premis a les disfresses més treballades han estat per a Rafiki (Vicky Velazco), Gintama, Els aviadors i Los pulpos marchosos.

El premi a les disfresses infantils més originals han sigut per El gato, Militar i tanque, Las fofuchas de Mari i Nessxics i les més treballades han estat La muñeca fofucha, Los bebés entre sábanas, Els gegants bessos Albert i Paula i Butaneros.

Font: http://www.montornes.cat

Mansata Kamasso i Miriam Ferrer

Deixa un comentari