Per desconnectar: Ciutat de Mèxic!

Aquesta setmana hem escollit viatjar a Ciutat de Mèxic, la capital de Mèxic, per estar-hi 4 dies i 3 nits. Sortirem de l’aeroport a les 8 del matí i arribarem a les 19.00h de la tarda.

Hem reservat a l’Hotel Hilton que el seu preu és de 150€ la nit, al qual hem arribat a les 19.35h. Deixarem les maletes, sortirem a donar una volta i soparem a un restaurant típic mexicà a prop de l’hotel.

Welcome to the Hilton Mexico City Reforma

El primer dia al matí visitarem la “Plaza de la Constitución” el punt de reunió més important pels mexicans, així com la plaça més visitada. Després de dinar al restaurant Pujol, el més car de la ciutat amb un preu de més 700 euros per persona anirem a veure el museu/palau de les belles arts, on es poden escoltar orquestres simfòniques o veure òpera, soparem d’hora i anirem a descansar a l’spa de l’hotel.

PUJOL

El següent dia ens aixecarem ben d’hora per anar al Xochimilco, que és una atracció molt visitada, on amb un recorregut amb barca, t’ensenya com era la ciutat abans de l’arribada dels espanyols. Tot seguit anirem al restaurant més popular de la ciutat el Arroyo, un gran restaurant amb molta varietat de plats per degustar. I a la nit anirem al Garibaldi una plaça en un honor a la mùsica mariachi, amb la recent opertura d’un museu de tequila.

PLAZA

El penùltim dia a la ciutat anirem a la Basílica de Guadalupe, aquesta catedral és el centre de peregrinació del fidels catòlics, aquesta catedral és una de les més visitades a centre-Amèrica amb milions de visites cada any. Després de dinar uns deliciosos “tacos” pel carrer ens dirigim a la “Casa de los azulejos” declarada monument nacional, aquesta casa va ser propietat d’una de les famílies més riques del pais, els Orizaba.

GUADALUPE

El divendres, el nostre últim dia a la ciutat,  aprofitarem per relaxar-nos i disfrutar de les grans instal·lacions de l’hotel, i cap a les 19.00, agafarem un vol en direcció Barcelona.

Marc Cornelles i Armand Malagón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: