Barcelona, capital del disturbi un cop més

Ahir, dia 29 de març, amb la convocatòria de la vaga general, Barcelona va ser una altra vegada la ciutat amb més disturbis de tot Espanya.

Els incidents més greus es van produir a la tarda, grups de vàndals que anaven a la cua de la manifestació del sindicat CGT van començar a cremar contenidors, a trencar aparadors i a enfrontar-se llançant pedres i ampolles als Mossos, que van realitzar càrregues, sobretot a la plaça d’Urquinaona i a la plaça de Catalunya.

La jornada va deixar a Catalunya 42 detinguts. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va comptabilitzar 80 ferits, dos ingressats en estat greu a l’Hospital del Mar de Barcelona. Un total de 39 ferits eren manifestants; 40, mossos (quatre van ser conduïts a l’hospital), i un guàrdia urbà. Els violents van cremar 200 contenidors.

Nahum Martinez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: