Esports

FUTBOL

L’equip del Montornès centre  va jugar un partit contra la Llagosta. En aquest cas van perdre 5-2, en el camp de l’equip contrari. Del nostre institut van jugar: Saul Doctor 4A, Diego Segura 4C, Alejandro Duran 3B, Aitor Rodriguez 3A, Ruben Rodriguez 3B, Kiko Alvarez  3A , Alejandro Pareja 3A i l’ Ayoub Karach 3B. El partit es va realitzar el diumenge 18 a les 10 del matí. Aquest equip És de cadet de segona divisió.

L’equip de futbol de Mollet va jugar un partit contra l’equip de San Antoni de Vilamajor. El resultat va ser favorable per al Mollet van guanyar 1-13. En aquest partit hi va jugar  l’alumne Adrian Rodriguez 4A. Va ser el dissabte 17 a les 11 del matí. Aquest equip és de cadet preferent del grup 2 .

El diumenge 18  a les 5 de la tarda va jugar l’equip de futbol de Granollers contra el Lleida. Van perdre 2-6 en el camp municipal carrer Girona. Van tenir com a representació de l’ institut  l’ Ivan Gomez 4C, Jordi Canadell 3A, l’ Àngel Jaimez 4A i Fran Garcia 4C. La categoria d’aquest equip és cadet preferent del grup 2.

Montornès Nord que en aquest cas no van poder jugar, ja que van aplaçar el partit per la setmana vinent, les causes van ser perquè l’equip contrari no va poder assistir. I en aquest equip hi juga l’ Ayoub Raoui 4B, Edurardo Marcos 4B, Daniel Ruiz 4A. Montornès Nord juga en la categoria cadet de segona divisió.

L’equip del Vilanova va jugar contra el U.C Lourdes, van perdre 6-1 en el camp del equip contrari. El partit es va iniciar a les 12:30 del matí el dissabte 17. Va tenir com a representació de l’institut a Pol Antonio 4B. El Vilanova juga en la categoria segona cadet.

I per últim l’equip de l’ Atlètic Vallès va jugar contra el Castellar. Van guanyar 0-7  en el camp rival. Des de l’ institut ens representa l’Oriol Gomez 4B. El partit va començar a les 4 de la tarda el dissabte 17.

 

BÀSQUET

El Montornès va jugar un partit contra Tiana. En aquest cas van perdre 38/88. Del nostre institut van jugar el David Llanos 4B, Adrian Cid 4B, Reinaldo 3 , Eduardo Mateo 1  , Alejandro Peralta 3B  , Manel Garcia  4A , Adrian Ramos 4 . Van juagr en el camp del Montornès el diumenge a les 10:40 del matí. Aquest equip és de  la categoria A.

Sandra Perez i Carolina Aranda

Una resposta

 1. JORNADA 05..24/25-10-2009 INFANTIL 1ª G 10

  AT.VALLÈS – PB ST CELONI………………6 – 1
  GRANOLLERS – PALAUTORDERA……2 – 2
  Son alumnos del insti.

  Hay algún e-mail, para mandaros resultados e información. Gracias

  Otra página que hay información.
  http://montornesdeportes-culiblanco.blogspot.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: