RECOMANACIONS DE LLIBRES!

Bon dia, lectors, avui en aquesta secció recomanarem llibres de diferents categories perquè gaudiu i tingueu algunes coses per entretenir-vos.

Comencem amb “El principe cruel” és una novel·la de fantasia i tracta sobre la Jude, una mortal que viu a la Cort Suprema del Regne “Feéric”, és a dir, un regne de fades i éssers sobrenaturals. Va ser traslladada allà amb les seves dues germanes després de quedar-se sense pares, a un món en el qual els “feérics” menyspreen als humans. Jude, que l’única cosa que desitja és sentir que pertany a algun lloc, viurà experiències que la faran veure i adonar-se del que val de veritat. Aquest primer llibre tracta sobre política amb un toc d’amor.

Seguidament us explicaré la trama de “Caraval“, és una triologia, aquest és el primer llibre de dos més que hi ha, una història plena de fantasia i una mica de romanç que t’atrapa i juga amb la teva ment donant girs inesperats. Explica la història de dues germanes, Scarlett, la protagonista, i la seva germana Donatella, que mai han sortit de l’illa en la qual viuen i que somien amb anar a la celebració anual de Caraval, una setmana de duració en la qual el públic participa en l’espectacle i el joc. Després de tants anys esperant, elles dues són convidades a anar a Caraval, on succeeixen coses màgiques i la fantasia s’entrellaça amb la realitat.
En el joc, Scarlett perd de vista a la seva germana Donatella i haurà de desxifrar pistes per a trobar-la abans que el joc acabi o la perdrà per sempre.

I finalment, acabo les recomenacions amb el llibre “The Maze Runner”, aquest tracta sobre uns nois als que han borrat la memòria, els quals es troben atrapats en un laberint del qual no poden sortir. Pel matí tot és normal,els nois treballen i a vegades gaudeixen entre ells, però per les nits les portes del laberint es tanquen per protegir-los de éssers que transformen als nois en una esècie de “zombie”. La historia és des del punt de vista de Thomas, el protagonista i el penúltim en arribar al laberint abans de que deixin de enviar a nois allà. En el llibre els nois van fent llaços familars entre ells i s’organitzen per conviure al laberint mentres busquen una alternativa per sortir d’allà. D’aquests llibres hi ha una adaptació cinematogràfica.

Hind El Ouahabi.

Deixa un comentari