Guia de viatge per Xina

Hola lectors/res,

Avui us farem una petita guia per Xina uns dels països més poblats, més de 1.300 milions d’habitants, cosa que representa un 20% de la població de la Terra. Ocupa la major part de l’Àsia Oriental i és el quart país més gran del món.

Tot i la gran quantitat de gent que viu a la Xina, tot està perfectament organitzat, tant les enormes terminals de busos i trens com els grans aeroports estan molt ben senyalitzats per tant seria un bon lloc per visitar sense perdre’s.

A continuació un nomenarem alguns llocs que has de visitar si vas a Xina:

1.Pekín

És indiscutible, la capital es un dels llocs més bonics que has de visitar ja que es una barreja de Modernitat i tradició. Podràs trobar-te amb meravelles arquitectòniques com ara el Temple del Cel o la Ciutat Prohibida; llocs amb moltíssima història.

2.La gran muralla

La Gran Muralla Xinesa és una antiga fortificació xinesa , construïda i reconstruïda entre el segle V a. C. i el segle XVI. Aquest lloc està ple d’història pel que us agradaria veure-ho i fer un petit recorregut.

3.Xangai

 És un dels llocs més impressionants del món, sobretot si es contempla des del Bund. Es diu que és com la segona capital de la Xina. No deixis de passejar per la bulliciosa i moderna ciutat. Però també podeu visitar la Ciutat Antiga i endinsar-te als Jardins de Yuyuang, uns preciosos jardins privats del segle XVI .

Yasmina Elhannouti, Avril Alvarado i Nazareno Martínez

Deixa un comentari