LA NOVA POLÈMICA DELS COMENTARIS MASCLISTES ALS GOLDEN GLOBES

El passat diumenge 7 de gener del 2024 a l’hotel Beverly Hilton en Beverly Hills, Califòrnia, es va efectuar l’entrega de premis Golden Globes i ha esclatat una polèmica a causa de comentaris per part del còmic Joseph Glenn Herbert, més conegut pel seu nom artístic Jo Koy.

Els comentaris més destacats de la nit i que més van afectar a l’audiència van dirigits a la famosa cantant americana Taylor Swift i a la pel·lícula que ha triomfat aquest 2023 “Barbie”.

En el cas de la Taylor, en Jo va dir ” la gran diferència entre els Golden Globes i NFL és que als Golden Globes hi ha menys primers plans de la Taylor Swift” la qual es va incomodar i ni va mostrar un somriure. Aquesta imatge de la Taylor incòmoda davant el comentari d’en Jo, és famosa per tot internet ja que el comentari inapropiat del presentador, desagrada a tot el públic.

Una estona més tard va llançar el comentari més molest de la gala i el que més va impactar als espectadors. El comentari va dirigit a la pel·lícula “Barbie“, el comentari diu “Oppenhimer està basada en un llibre que té 721 pàgines i un Pulitzer, mentres que “Barbie” ho està en una nina de plàstic amb pits grans”. Aquest comentari ha arrasat a internet, deixant crítiques al còmic dient que el comentari ha sigut molt masclista i fora de lloc, ja que la pel·lícula tracta exactament aquest tema.

Hind, Natalia i Valeria.

Deixa un comentari