#Sinfiltro: la innovadora llei amb penes de presó per als influencers francesos

“Era la llei de la selva a les xarxes”, reconeix a LA RAÓ el diputat que ha impulsat aquesta mesura a l’Assemblea Nacional. Les infraccions es pagaran amb multes de fins a 300.000 euros i fins i tot penes de tres anys de presó.

França es disposa a aprovar aquesta setmana una llei pionera per regularitzar l’activitat dels influencers. Amb la nova norma, aquells que incompleixin la legislació podrien ser castigats amb multes i fins i tot amb penes de presó d’un màxim de tres anys . Així mateix, s’obligarà les plataformes de mitjans socials a desenvolupar tècniques que detectin les infraccions. Una innovadora llei per regularitzar aquesta professió en voga.

Stéphane Vojetta , el diputat de la majoria que ha promogut aquesta precursora llei, explica a LA RAÓ que l’estiu passat es van començar a denunciar diverses estafes i “ens vam adonar que aquesta situació estava fora de control

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: