ENRIQUE I MEGHAN ES QUEIXEN DE LA “PERSECUCIÓ IMPLACABLE DELS FOTÒGRAFS

Enrique i Meghan, acompanyats per Doria Ragland, es queixen del que qualifiquen com”una persecució implacable” amb cotxe després d’un acte benèfic de la fundació Kennedy pels Drets Humans a Nova York.

L’incident ha despertat records de l’accident de cotxe en el qual va morir la mare d’Harry, la princesa Diana a París en 1997.

L’alcalde de Nova York, Eric Adams, va explicar en roda de premsa que no creu que hi hagi molts d’ells que no recordin com va morir la seva mare i seria horrible que alguna cosa els hagués passat a ells també. El creu que han de ser extremadament responsables. Li va semblar una mica imprudent i irresponsable.

El Príncep Enric té una relació molt tensa amb la premsa, i especialment amb els fotògrafs a causa de la mort de la seva mare.

Juntament amb Meghan, la parella va renunciar a les seves obligacions reals i es va traslladar als Estats Units en 2020, una decisió que, segons van dir, es va deure en part a l’assetjament dels fotògrafs i la premsa britànica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: