23 d’abril, Sant Jordi

La diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, és una diada commemorativa amb un fort relleu religiós, se celebra principalment en alguns països i regions on Sant Jordi és el patró, com ara Anglaterra, Alemanya, Geòrgia, Bulgària, Portugal i Catalunya. Al Regne Unit, el dia de Sant Jordi també és el dia nacional d’Anglaterra. Aquest dia de l’any 303 dC, Sant Jordi va ser martiritzat per intentar aturar la persecució dels cristians per part de l’emperador romà.

SANT JORDI

Diu la llegenda que a Europa hi ha un castell i la filla del propietari del castell és molt bonica i amable. Quan el drac se’n va assabentar, va obligar el castell principal a oferir-li la seva filla com a sacrifici. Just quan el drac estava a punt de rebre aquest “sacrifici”, el cavaller de Déu, Sant Jordi, va aparèixer de sobte en nom del Senyor i, després d’una lluita aferrissada, finalment va eradicar el drac extremadament ferotge i al mateix temps va néixer una rosa de la sang del drac en un sol lloc.

Després, cada 23 d’abril, l’home regalarà una rosa a la dona i la dona un llibre a l’home.

Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: