Els inicis del grup de música urbana que està arrasant entre els joves

Avui, a la secció de Musipèdia, us portem un grup molt conegut en l’àmbit català de la música urbanatrapreggaetondancehall i l’R&B, anomenat 31 FAM, format per sis integrants: Kid PiJoey C, Lil Didi, BandamKoalekaAAA.

membres del grup de 31FAM
cançó “Sincero”

Aquests artistes, nascuts a Sabadell, creen música urbana des del setembre del 2017, quan van penjar a les xarxes socials el seu primer senzill, anomenat Fashos de Cen. Tanmateix, el primer tema que van compondre va ser Magdalenes, publicat uns dies més tard. Després de cinc temes més, van començar a guanyar popularitat, sobretot amb la cançó Sincero, la qual va popularitzar-se gràcies a l’aplicació Musical·ly (TikTok), superant així el milió de visualitzacions a la plataforma YouTube (on ara ja té més de 6,3 milions de visualitzacions). Tot i que personalment crec que no és una de les millors, haig de reconèixer que va ser un gran impuls per poder començar a fer bolos a discoteques properes a la seva ciutat natal.

Més tard van passar al següent nivell endinsant-se al món de les col·laboracions amb Lil DamiFlashy Ice Cream i altres artistes, com las Jotas, o Els sabadellencs.

Després que la segona gira fos interrompuda pel Covid-19 un dia abans que comencessin (març de 2020), van seguir produint cançons i traient singles com ara “Un plan B“, “Des del primer dia” i “El nostre últim ball” fins que a dia 25 de març de 2021 van anunciar la data de sortida a les plataformes digitals del seu tercer disc, Jet Lag.

Dintre d’aquest últim disc ja publicat podem trobar un conjunt de 16 cançons que podeu escoltar sempre que vulgueu desconnectar, estar al vostre aire o simplement gaudir del trap català i espanyol: Make It Raim Intro, Inseparables, Por la música, Poc temps, Un plan B, Purgatory, Rompe, Afterparti interlude, Nens del barri, Vida gris, Se lo debo, Una player, Des del dia 1, Confi40, Touchdown, El nostre últim ball.

Per acabar us volíem deixar una petita recomanació de las cançons que personalment m’agraden força i crec que poden ser una bona opció per quan necesites un moment de relax.

Un Pla B
Des del dia1
Valentina

Alba Soley Martín

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: