Consells per deixar de beure alcohol

Tots sabem que ara l’alcohol és molt utilitzat com a beguda per tothom. Però no saps com de perjudicial és no beure amb moderació, ara t’ho diré.

Prohibido beber: imágenes, fotos de stock y vectores | Shutterstock
sense alcohol

1. L’alcohol pot paralitzar el sistema nerviós. El consum excessiu pot conduir fàcilment a una intoxicació alcohòlica aguda, que es manifesta com a agitació, moviment descoordinat, inconsciència i altres símptomes neurològics. En casos greus, pot provocar la paràlisi del centre respiratori i amenaçar la vida.

2. Hi ha dos tipus principals de malalties cardiovasculars i cerebrovasculars causades pel consum excessiu d’alcohol, una és l’ictus i l’altra és la malaltia cardíaca alcohòlica, com l’infart de miocardi, l’arítmia, etc.

Advierten Los Peligros Del Alcohol En El Desarrollo De Cáncer | Nación  Farma: Salud Y Medicina Para Todos Nación Farma: Salud y medicina para todos
deixar l’alcohol

3. La pneumònia per aspiració i fins i tot l’asfixia són propenses a produir-se després d’estar begut.

4. El consum excessiu d’alcohol provoca trastorns gastrointestinals, que condueixen a diverses malalties del sistema digestiu com ara úlcera pèptica, gastritis aguda i crònica, esofagitis, pancreatitis, hepatitis alcohòlica i cirrosi hepàtica.

5. L’alcoholisme a llarg termini pot causar trastorns nutricionals i deficiències de vitamines al cos, i també afectar el procés del metabolisme material, donant lloc a malalties com la diabetis, la hiperlipèmia i l’osteoporosi.

Els homes adults no haurien de beure més de 25 grams d’alcohol al dia, que equivalen a 750 ml de cervesa i 250 ml de vi. Les dones adultes no haurien de beure més de 15 grams d’alcohol al dia, que equivalen a 450 ml de cervesa i 150 ml de vi.

Finalment, tothom qui vegi el meu diari pot beure amb moderació i tenir una família feliç.

Jiahao Ye i Dani Carrillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: