Twitter elimina Trump de la seva xarxa

La gran xarxa social Twitter, responent a la històrica revolta de l’atac al capitoli d’Estats Units, ha decidit que el moviment òptim seria eliminar el compte de l’anterior president americà Donald John Trump, que utilitzava com a mitjà de comunicació diàriament.

Facebook And Twitter Lock Donald Trump's Accounts Over Posts On Capitol  Chaos – Deadline
Trump mirant cap a l’esquerra i l’emblema de Twitter

Fa uns dies, manifestants seguidors Trump, ara el quaranta-cinquè president dels Estats Units d’Amèrica, van assaltar el Capitoli, l’edifici que allotja les dues cambres del Congrés. És una àrea molt important de gran valor social i polític, que suposadament compta amb alta protecció. De totes maneres, les masses van poder entrar i causar disturbis que van forçar l’evacuació d’algunes personalitats d’importància que eren presents al Capitoli al moment de l’atac.

Degut a que Trump, durant els darrers mesos, havia estat actuant de manera que a la gran xarxa no li agradava, ha decidit optar per l’eliminació del seu perfil. Això significa que tots els tuits que Trump va pujar al seu moment han sigut eliminats.

Aquest important esdeveniment ha encès la metxa d’un debat que ha atret l’atenció de molta gent a les xarxes: quin dret té Twitter a tallar-li la llengua a un usuari d’aquesta manera, especialment si ho fan amb el mateix president de la major potència mundial? El debat encara continua i hi ha gent a molts bàndols diferents. Hi ha qui pensa que és intolerable que Twitter faci això, altres que diuen que està malament només perquè ha sigut el president, alguns creuen que s’ho té merescut, i finalment gent que opina que Twitter té dret per fer el que creguin necessari.

Twitter le da espalda a Donald Trump y cierra su cuenta “permanentemente”
L’actual estat del compte de Trump

Actualment, Joe Biden ja ha obtingut el poder, però el debat continua i no aparenta que arribarà al seu final aviat.

Carlos Cruz i Alexandra Molina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: