La Met Gala ja es aquí! – Celebrities

Com cada any, la festa social més important de Manhattan va tenir lloc el passat 8 de maig. Però que és exactament això de la Met Gala?

The Costume Institute Gala, més coneguda com a Met Gala, és un acte organitzat pel Metropolitan Museum of Art de la ciutat de Nova York. A aquest, hi assisteixen milers d’estrelles internacionals que, durant un sopar de luxe entre les galeries del reconegut museu, es dedicaran a donar y recaptar fons per a diferents organitzacions benèfiques.

A part de l’interès sobre la bona obra que les estrelles fan durant aquesta nit, el punt més comericail i popular entre la majoria de fans del món de les celebrities és el conegut com a Dress Code. En aquest cas, l’encarregada de decidir-lo és la internacionalment coneguda Anna Wintour, directora de Vogue i organitzadora de la festa.

Aquest any, la gala ha estat basada en l’assaig de Susan Sontag de 1964 anomenat Camp: Notes on Fashion. En aquest, es parla sobre l’amor per l’artificial, la teatralització y l’exageració, trets que s’han vist reflectits durant tota la catifa vermella.

1. Coronant-se com la reina de la nit, trobem a Lady Gaga la qual no va deixar indiferent a ningú al presentar-se amb un extravagant vestit rosa…


… sota el qual amagava un paraula d’honor…


… que al caure, simulat l’efecte del vent, va deixar al descobert un tercer vestit slip dress en un to rosa cridaner.


Ja per acabar la seva coronació després d’haver deixat volar les tres capes anteriors, Lady Gaga va rematar la seva catifa vermella quedant-se en roba interior simulant haver estat víctima d’un fort cop de vent.

 

2. Sent fidel al seu dissenyador preferit, Katy  Perry torna a sorprendre presentant-se vestida d’un exagerat canelobre.

 

3. En aquest cas, el ja nomenat rei de la Met Jared Leto va optar per un look de la firma Gucci el qual va acompanyar amb una rèplica del seu cap com ho van fer alguns models de la firma italiana en la seva presentació de 2018.

 

4. La model britànica de Dior Cara Delevinge ens sorprèn deixant enrere els seus foscos looks apostant per un mono del més estrafolari.

 

5. Ja per acabar el nostre petit resum dels vestits més representatius, us deixem l’increïble transformació de l’estrella de la televisió Zendaya que va optar per convertir-se en la Cenicienta amb l’ajuda d’una de les seves fades just abans de començar el seu pas entre els fotògrafs. Això sí que és ser Camp!

 

Emma Soley i Victor Biris

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: