Carmen López, un exemple de superació personal

La jove asturiana Carmen López, va néixer amb un glaucoma congènit responsable de la seva pèrdua de visió prematura. No obstant això, aquest fet no li ha suposat una barrera per especialitzar-se en un esport de l’exigència del surf.

 

Va ser a l’any 2012 quan es va pujar per primera vegada a una taula i, gràcies a la seva dedicació i força de voluntat, a aconseguit convertir-se en la primera atleta invident espanyola en participar al Campionat Mundial de Surf Adaptat de La Jolla, a California (EE.UU).

Desprès de participar en aquest, Carmen López va fer públic el seu desig de competir en els Jocs Paralímpics 2024 de París, els quals acolliran, per primer cop, el surf adaptat com a esport paralímpic.”Las barreras se las pone uno mismo, no te las pone nadie más”, va declarar l’esportista.

Mentrestant, seguirà entrenant amb l’ajuda de Lucas García i gaudint de qualsevol platja acompanyada de la seva inseparable taula de surf.

Raquel Soldado i Ismael Guardeño

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: