Presentació

Hola! Benvinguts a Les barraques digitals! Soc l’Obed Hidalgo i soc uns dels nous redactors de la nostra web: lesbarraquesdigitals.com

Aquest curs hi podem trobar moltes novetats com per exemple “Influenred”, que tractarà sobre les persones més famoses de les xarxes socials com ara l’instagram i el youtube. També hi ha una  secció que tractarà sobre videojocs i apps anomenada “Vicia’t”. Una  secció que parlarà dels millors llibres que hi ha. La nova secció anomeda “Musipèdia” tractarà sobre la música més famosa i més innovadora. Una altra secció, que ha estat actualitzada, ha estat l’anomenada “Cinemaniàtics” que ara, a banda de parlar de pel·lícules, també parlarà de sèries. Una secció mes futurística és la de “El viatge al futur” que tractarà sobre els últims invents. I la darrera secció nova que integrarem serà l’anomenada “Celebritis” que tractarà sobre els fails dels famosos.

Obed Hidalgo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: