Benvinguts al blog

Hola! Em dic Zaira Rodríguez i soc la nova redactora del blog. Us informaré de totes les novetats i curiositats que tingueu. Hem creat noves seccions que esperem que us interessin. Hi ha molta varietat, des de “Els consells de la iaia” on pots demanar consells per algun problema, fins a “Influenreds” on estem al dia sobre tot el que passa a les xarxes socials.

Fem també molts jocs per divertir-nos una mica i conèixer la gent del centre, tant alumnes com professors. Les novetats d’aquest nou curs són molt bones, n’hi ha per a tota els gustos. Tenim el “Lletra a lletra” per als amants de la música dels llibres i estaràs al corrent dels nous èxits. També tenim “Cinemaniàtics” pels que es passarien la vida mirant pel·lícules. És la secció amb què mai et quedaràs sense veure una pel·lícula nova. Per estar al corrent de tot el que passa al món de la tecnologia i veure els nous aparells que surten al mercat no pots quedar-te sense visitar la secció “Viatge al futur”.

Com pots veure aquestes són algunes de les seccions que hi ha a Les barraques digitals, aquí estaràs sempre al dia de tot el que t’interessi.

Zaira Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: