Col·lisionen dos autobusos al centre de Madrid

19 ferits aquest matí a una col·lisió múltiple, quatre d’ells requereixen ingrés a l’hospital.

L’accident ha succeït al voltant de les 9.15 hores d’aquest dijous en el quilòmetre 15 de l’autovia de La Corunya, sentit sortida, concretament en la incorporació a una parada de passatgers. Allà han col·lisionat, per causes encara desconegudes, un autobús públic interurbà de la línia 628 (Madrid-El Cantizal) i un altre autobús que estava davant, aquest de la línia 627 (Madrid-Brunete).

Com a conseqüència de la col·lisió, 19 persones han hagut de ser ateses per sanitaris del Samur, també han sigut traslladats a l’hospital una nena de 6 anys amb fuetada en el coll per precaució i dues dones per contusions. Podria haver-hi més ferits, ja que el Samur-Protecció Civil està valorant a més persones, han indicat les mateixes fonts. El més greu és un dels conductors que ha necessitat ingrés hospitalari perquè pateix un trauma toràcic.

La Guàrdia Civil de Tràfic s’encarrega de regular la circulació a la zona, ja que a causa dels treballs dels equips d’emergència s’ha produït retencions a la zona. Segons dades de la Direcció general de trànsit a les 10.39 hores encara hi havia embús entre els quilòmetres 16 al 14, sentit sortida, a l’altura de Pozuelo de Alarcón.

Mario Castillo i Fran Terrón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: