Metal Gear Solid V

Aquesta setmana a la secció Actualitza’t us portem l’última entrega del joc per la Xbox One, PC, PS4 i Xbox 360: Metal Gear Solid V, creat per Kojima Productions i editat per Konami. Es podrà obtenir durant aquest 2018 a botigues o per descàrrega digital, per un preu de 26,95 €.

Metall Gear Solid 5 és el cinquè lliurament de la saga Metall Gear Solid. El videojoc combina la clàssica jugabilitat de la sèrie basada en l’acció, el sigil i una història protagonitzada per VenomSnake, però aquesta vegada amb elements propis de grans dimensions gràcies al motor gràfic Fox Engine.

És l’última aventura de Snake sota les ordres de HideoKojima. Després de la sortida d’aquest de Konami, s’explica entre els episodis més arriscats i potents de la franquícia d’espionatge, ciència-ficció i, ara, també món obert. Acompanyat per personatges com Quiet o Ocelot, la manera “història” del videojoc ens permet escollir qui desitgem que ens acompanyi en les seves diferents missions, ja que cadascun dels personatges té les seves habilitats pròpies. També pots jugar de manera competitiva amb un màxim de 16 jugadors. La seva durada és de 40 hores mínim.

Resultado de imagen de metal gear solid 5

 

Gabriel Lacueva i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: