Els sous de tres alts directius de TMB van superar els 200.00 euros en plena crisi

Els sous dels directius de TMB fa temps que s’han convertit en un cavall de batalla en el pols entre els treballadors i l’empresa. I no només els sous, perquè és una informació que està costant molt que es coneguin. Durant les vagues dels últims anys, la plantilla, a qui se li va congelar el salari, sempre ha assegurat que els sous dels alts càrrecs fora de conveni eren desorbitats i ha acusat la companyia de voler amagar-ho.

TMB va fer públic l’estiu passat el sou d’una vintena de directius que guanyaven, de mitjana, 10.000 euros bruts al mes. Ara el diari “La Vanguardia” ha revelat que, entre 2007 i 2011, en plena crisi, tres directius van cobrar més de 200.000 euros bruts anuals, incloent-hi sou base, plusos i beneficis socials. Eren Dídac Pestaña, Albert Busquets i Constantí Serrallonga, actual director de Fira de Barcelona.

Aarón Estela Rubiales

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: