Assetjament escolar

L’assetjament escolar és qualsevol forma de maltractament psicològic, verbal o físic, que s’acostuma a fer a l’escola.

Els protagonistes d’aquests casos solen ser nens o nenes en procés d’entrada a l’adolescència.

En la meva opinió, patir assetjament escolar és una de les etapes que pitjor et pot passar, ja que l’adolescència  és l’etapa on has de disfrutar amb els teus amics i comences a ser madur. acoso escolar

Des del meu punt de vista, els que provoquen aquest assetjament, solen ser aquelles típiques persones populars de l’escola i volen sentir-se superiors als altres fent aquell tipus de coses, però en realitat no s’adonen que l’únic que fan és fer mal a les persones.

Una persona que pateix assetjament escolar acostuma a ser el que no tenen amics, o els agrada un altre tipus de coses que no són molt vistes, en el món actual solen dir-los “friquis”, o bé les que no es senten bé amb el seu físic.

Com torno a dir, una persona que sofreix assetjament escolar, pot patir moltes coses, com depressió, bulling i anorèxia, o que aquella persona es vulgui suïcidar…

En aquests casos la millor ajuda que pot rebre aquesta persona és la de la seva família i amics, perquè s’adoni que no està sol/a.

Veig massa injust que una persona no pugui disfrutar de la seva adolescència per culpa de persones que volen “fastidiar” la seva vida, mentre ells s’ho passen bé destrossant-la.

En una part, els professors, crec que han de posar més de la seva part i reaccionar si veuen que una persona està patint assetjament escolar i intentar ajudar-la.

En conclusió, tinc esperança de què algun dia la gent ja no pateixi aquesta situació i pugui viure feliçment la seva adolescència, i que la gent sigui molt més empàtica, ja que no s’imaginen com de malament que es passa no viure tranquil·la sense saber el que et diran o el que et passarà el dia de demà.

Clàudia Liñán 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: